Fehér Ferencné, Mák Erzsébet, Molnár Szilvia, Tóth Tímea, Vékony Blanka

Közétkeztetési szakácskönyv


PIRÍTOTT PULYKA ŐSZIBARACKKAL

A kockára darabolt pulykát felmelegített vajban enyhén megpirítjuk, sózzuk, ízesítjük reszelt szerecsendióval és kevés vizet aláöntve, fedő alatt pároljuk. Amikor majdnem puha, mellé rakjuk a hámozott, szintén kockára vágott barackot, ízesítjük a citrom lereszelt héjával, egy kevés citromlével és készre pároljuk. Ha elkészült, óvatosan keverjük hozzá a kefirt, és még egyszer forraljuk össze.

Közétkeztetési szakácskönyv

Tartalomjegyzék


Kiadó: Akadémiai Kiadó

Online megjelenés éve: 2020

ISBN: 978 963 454 543 9

Hivatkozás: https://mersz.hu/feher-mak-molnar-toth-vekony-kozetkeztetesi-szakacskonyv//

BibTeXEndNoteMendeleyZotero

Kivonat
fullscreenclose
printsave