Fehér Ferencné, Mák Erzsébet, Molnár Szilvia, Tóth Tímea, Vékony Blanka

Közétkeztetési szakácskönyv


KELVIRÁG- (KARFIOL-) LEVES

A karfiolrózsákat és az egyenletesen felvágott vegyes zöldséget sós meleg vízben megfőzzük. Ízesítjük sóval, borssal. Ha puha fűszerpaprikával, petrezselyemzölddel színezett, világos rántással sűrítjük. Utóízesítjük tejföllel és beleszórjuk a maradék petrezselyemzöldet.

Közétkeztetési szakácskönyv

Tartalomjegyzék


Kiadó: Akadémiai Kiadó

Online megjelenés éve: 2020

ISBN: 978 963 454 543 9

Hivatkozás: https://mersz.hu/feher-mak-molnar-toth-vekony-kozetkeztetesi-szakacskonyv//

BibTeXEndNoteMendeleyZotero

Kivonat
fullscreenclose
printsave