Fehér Ferencné, Mák Erzsébet, Molnár Szilvia, Tóth Tímea, Vékony Blanka

Közétkeztetési szakácskönyv


HALPAPRIKÁS LISZTBEN

A megtisztított, beirdalt halat fölszeletelve besózzuk és kb. fél órát állni hagyjuk. Közben a lisztet összekeverjük a fűszerpaprikával, s közvetlenül sütés előtt ebben forgatjuk meg a szeleteket. A fölmelegített olajba téve ropogósra sütjük, közben mérsékelve a lángot, hogy a közepe se maradjon nyers.

Közétkeztetési szakácskönyv

Tartalomjegyzék


Kiadó: Akadémiai Kiadó

Online megjelenés éve: 2020

ISBN: 978 963 454 543 9

Hivatkozás: https://mersz.hu/feher-mak-molnar-toth-vekony-kozetkeztetesi-szakacskonyv//

BibTeXEndNoteMendeleyZotero

Kivonat
fullscreenclose
printsave