Fehér Ferencné, Mák Erzsébet, Molnár Szilvia, Tóth Tímea, Vékony Blanka

Közétkeztetési szakácskönyv


MUSTÁROS KAPROS PANGASIUS

A halszeleteket besózzuk, borsozzuk, majd olajjal kikent tepsibe fektetjük. Meglocsoljuk a citromok kifacsart levével. Összekeverjük a tejfölt, a friss, apróra vágott kaprot, a mustárt, a maradék őrölt borsot meg a sót, aztán rákenjük ezt a halszeletekre. Lefedve rövid idő alatt készre sütjük.

Közétkeztetési szakácskönyv

Tartalomjegyzék


Kiadó: Akadémiai Kiadó

Online megjelenés éve: 2020

ISBN: 978 963 454 543 9

Hivatkozás: https://mersz.hu/feher-mak-molnar-toth-vekony-kozetkeztetesi-szakacskonyv//

BibTeXEndNoteMendeleyZotero

Kivonat
fullscreenclose
printsave