Fehér Ferencné, Mák Erzsébet, Molnár Szilvia, Tóth Tímea, Vékony Blanka

Közétkeztetési szakácskönyv


KÁPOSZTÁS KOCKA

Egyszerű gyúrt tésztát készítünk, amit kinyújtunk és közepes méretű kockára vágva kifőzünk. A meleg olajban karamellizált cukorhoz hozzáadjuk a finomra reszelt fejes káposztát, majd, mérsékelt tűzön állandóan keverve világosbarnára pirítjuk. A főtt, leöblített és jól lecsöpögtetett kockatésztát, pirított káposztával összekeverve, forrón, kevés bors szórattal tálaljuk.

Közétkeztetési szakácskönyv

Tartalomjegyzék


Kiadó: Akadémiai Kiadó

Online megjelenés éve: 2020

ISBN: 978 963 454 543 9

Hivatkozás: https://mersz.hu/feher-mak-molnar-toth-vekony-kozetkeztetesi-szakacskonyv//

BibTeXEndNoteMendeleyZotero

Kivonat
fullscreenclose
printsave