Fehér Ferencné, Mák Erzsébet, Molnár Szilvia, Tóth Tímea, Vékony Blanka

Közétkeztetési szakácskönyv


MILÁNÓI MAKARÓNI

A zsiradékban aranysárgára pirított, apróra vágott vöröshagymához keverjük a szeletelt gombát, és összepirítjuk. Hozzáadjuk a paradicsompürét a vékony csíkokra vágott vagy darált sonkát, majd sóval, borsikafűvel, bazsalikommal és oregánóval ízesítve, kevés vízzel felöntve összeforraljuk, úgy hogy sűrű mártást kapjunk. A kifőtt makarónival összekeverve tálra halmozva, reszelt sajttal megszórva tálaljuk.

Közétkeztetési szakácskönyv

Tartalomjegyzék


Kiadó: Akadémiai Kiadó

Online megjelenés éve: 2020

ISBN: 978 963 454 543 9

Hivatkozás: https://mersz.hu/feher-mak-molnar-toth-vekony-kozetkeztetesi-szakacskonyv//

BibTeXEndNoteMendeleyZotero

Kivonat
fullscreenclose
printsave