Fehér Ferencné, Mák Erzsébet, Molnár Szilvia, Tóth Tímea, Vékony Blanka

Közétkeztetési szakácskönyv


TÚRÓS CSUSZA

A csuszatésztát kifőzzük. A főtt csuszatésztát, szalpikonra vágott, olajon kisütött szalonna zsírjára szedjük. (* 1–3 éves korosztálynál csak az olajra szedjük.) Tálaláskor a tányérra halmozott tésztára szórjuk a tehéntúrót, meglocsoljuk meleg tejföllel és díszítjük a szalonnapörccel.

Közétkeztetési szakácskönyv

Tartalomjegyzék


Kiadó: Akadémiai Kiadó

Online megjelenés éve: 2020

ISBN: 978 963 454 543 9

Hivatkozás: https://mersz.hu/feher-mak-molnar-toth-vekony-kozetkeztetesi-szakacskonyv//

BibTeXEndNoteMendeleyZotero

Kivonat
fullscreenclose
printsave