Fehér Ferencné, Mák Erzsébet, Molnár Szilvia, Tóth Tímea, Vékony Blanka

Közétkeztetési szakácskönyv


DIÓS CSIGA

A pihentetett blundel, azaz hajtogatott élesztős tésztából nyújtott 5 mm vastag, 30 cm széles tésztalap felületét olvasztott margarinnal megkenve, megszórjuk a darált dió, reszelt citromhéj és porcukor elegyével, majd szorosan felgöngyöljük. Az így kapott tekercset 2 cm széles szeletekre vágva, papírral bélelt sütőlemezre fektetjük, majd kelesztés után, előmelegített sütőben megsütjük.

Közétkeztetési szakácskönyv

Tartalomjegyzék


Kiadó: Akadémiai Kiadó

Online megjelenés éve: 2020

ISBN: 978 963 454 543 9

Hivatkozás: https://mersz.hu/feher-mak-molnar-toth-vekony-kozetkeztetesi-szakacskonyv//

BibTeXEndNoteMendeleyZotero

Kivonat
fullscreenclose
printsave