Fehér Ferencné, Mák Erzsébet, Molnár Szilvia, Tóth Tímea, Vékony Blanka

Közétkeztetési szakácskönyv


KÖRÖZÖTT

Az áttört túrót összedolgozzuk a tejföllel. Ízesítjük a lereszelt vöröshagymával, a fűszerpaprikával, köménymaggal és sóval. Az egészet alaposan összekeverjük, hogy egyenletes állagú, és színű legyen. (Tálalhatjuk kenyérre kenve, de tölthetjük csumázott paprikába vagy kivájt paradicsomba is.)

Közétkeztetési szakácskönyv

Tartalomjegyzék


Kiadó: Akadémiai Kiadó

Online megjelenés éve: 2020

ISBN: 978 963 454 543 9

Hivatkozás: https://mersz.hu/feher-mak-molnar-toth-vekony-kozetkeztetesi-szakacskonyv//

BibTeXEndNoteMendeleyZotero

Kivonat
fullscreenclose
printsave