Fehér Ferencné, Mák Erzsébet, Molnár Szilvia, Tóth Tímea, Vékony Blanka

Közétkeztetési szakácskönyv


3. Nyáklevesek

 
  • Általános leírás: Magas keményítőtartalmú alapanyag lassú egyenletes szétfőzésével készül, kevés ízesítőanyag felhasználásával (zabnyákleves, burgonyanyákleves, rizsnyákleves stb.). Jellemzően a diétás étkezés része, így 100 személyre nem szokás készíteni.
 

Közétkeztetési szakácskönyv

Tartalomjegyzék


Kiadó: Akadémiai Kiadó

Online megjelenés éve: 2020

ISBN: 978 963 454 543 9

Hivatkozás: https://mersz.hu/feher-mak-molnar-toth-vekony-kozetkeztetesi-szakacskonyv//

BibTeXEndNoteMendeleyZotero

Kivonat
fullscreenclose
printsave