Fehér Ferencné, Mák Erzsébet, Molnár Szilvia, Tóth Tímea, Vékony Blanka

Közétkeztetési szakácskönyv


KÁPOSZTAFŐZELÉK

Kb. 30 liter, forró vízbe belerakjuk az ujjnyi vastag metéltre vagy kockákra vágott káposztát. Sózzuk, ízesítjük az egészben hagyott vöröshagymával, köménnyel, borsikafűvel és egyenletes tűzön főzzük. Amikor puha, zsemleszínű, fűszerpaprikás rántással sűrítjük. Végezetül tejföllel utóízesítjük.

Közétkeztetési szakácskönyv

Tartalomjegyzék


Kiadó: Akadémiai Kiadó

Online megjelenés éve: 2020

ISBN: 978 963 454 543 9

Hivatkozás: https://mersz.hu/feher-mak-molnar-toth-vekony-kozetkeztetesi-szakacskonyv//

BibTeXEndNoteMendeleyZotero

Kivonat
fullscreenclose
printsave