Fehér Ferencné, Mák Erzsébet, Molnár Szilvia, Tóth Tímea, Vékony Blanka

Közétkeztetési szakácskönyv


LENCSEFŐZELÉK

Az átválogatott, megmosott lencsét kb. 35 liter hideg vízbe feltesszük főni. (Szükség esetén, előtte be is lehet áztatni a lencsét.) Mikor felforrt hozzáadjuk a sót, babérlevelet. Karamellizált, fokhagymás magyaros rántással sűrítjük. Ízesítjük ecettel, mustárral, és hozzámelegítjük a tejfölt. Ekkor még egyszer összeforraljuk.

Közétkeztetési szakácskönyv

Tartalomjegyzék


Kiadó: Akadémiai Kiadó

Online megjelenés éve: 2020

ISBN: 978 963 454 543 9

Hivatkozás: https://mersz.hu/feher-mak-molnar-toth-vekony-kozetkeztetesi-szakacskonyv//

BibTeXEndNoteMendeleyZotero

Kivonat
fullscreenclose
printsave