Fehér Ferencné, Mák Erzsébet, Molnár Szilvia, Tóth Tímea, Vékony Blanka

Közétkeztetési szakácskönyv


PÁROLT KÁPOSZTA

A megtisztított káposztát vékony metéltre vágjuk. A zsiradékot felhevítjük, és karamellizáljuk benne a cukrot. Belerakjuk a káposztát, összepirítjuk, sóval, ecettel és köménymaggal ízesítjük. Erős tűzön gyakori keverés mellett addig pároljuk, amíg kissé összeesik, és a leve elpárolog. Ezt követően kevés vizet öntünk alá és mérsékelt lángon, fedő alatt puhára pároljuk.

Közétkeztetési szakácskönyv

Tartalomjegyzék


Kiadó: Akadémiai Kiadó

Online megjelenés éve: 2020

ISBN: 978 963 454 543 9

Hivatkozás: https://mersz.hu/feher-mak-molnar-toth-vekony-kozetkeztetesi-szakacskonyv//

BibTeXEndNoteMendeleyZotero

Kivonat
fullscreenclose
printsave