Fehér Ferencné, Mák Erzsébet, Molnár Szilvia, Tóth Tímea, Vékony Blanka

Közétkeztetési szakácskönyv


GOMBAMÁRTÁS

A fölmelegített olajban átfuttatjuk az apróra vágott vöröshagymát. Ezen sóval, borssal ízesítve petrezselyemmel ízesítve, megpároljuk a felengedett, mélyfagyasztott gombát, vagy konzerv gombát. Hintéssel sűrítjük. Óvatosan hozzámelegítjük a tejszínt, ismét felforraljuk, és szükség szerint utóízesítjük. Tálaláskor díszítjük a maradék a petrezselyemzöldjével.

Közétkeztetési szakácskönyv

Tartalomjegyzék


Kiadó: Akadémiai Kiadó

Online megjelenés éve: 2020

ISBN: 978 963 454 543 9

Hivatkozás: https://mersz.hu/feher-mak-molnar-toth-vekony-kozetkeztetesi-szakacskonyv//

BibTeXEndNoteMendeleyZotero

Kivonat
fullscreenclose
printsave