Fehér Ferencné, Mák Erzsébet, Molnár Szilvia, Tóth Tímea, Vékony Blanka

Közétkeztetési szakácskönyv


HAGYMÁS TÖRTBURGONYA

A kockára vágott burgonyát sós, hideg vízben föltesszük főni. Ha puha, leszűrjük és burgonyatörőn átnyomjuk. Amíg a burgonya puhul, fölmelegítjük az olajat és aranysárgára pirítjuk benne az apróra vágott vöröshagymát. Ebbe a hagymaalapba keverjük a széttört főtt burgonyát.

Közétkeztetési szakácskönyv

Tartalomjegyzék


Kiadó: Akadémiai Kiadó

Online megjelenés éve: 2020

ISBN: 978 963 454 543 9

Hivatkozás: https://mersz.hu/feher-mak-molnar-toth-vekony-kozetkeztetesi-szakacskonyv//

BibTeXEndNoteMendeleyZotero

Kivonat
fullscreenclose
printsave