Fehér Ferencné, Mák Erzsébet, Molnár Szilvia, Tóth Tímea, Vékony Blanka

Közétkeztetési szakácskönyv


PETREZSELYMES BURGONYA

A megmosott, megtisztított, 2×2×2 cm-es darabokra vágott burgonyát hideg, sós vízben föltesszük főni. Zsiradékban a finomra vágott petrezselyemzöldet átfuttatjuk, és a leszűrt burgonyára öntve óvatosan összekeverjük. Az összekeverést végezhetjük 10–15 adagonként.

Közétkeztetési szakácskönyv

Tartalomjegyzék


Kiadó: Akadémiai Kiadó

Online megjelenés éve: 2020

ISBN: 978 963 454 543 9

Hivatkozás: https://mersz.hu/feher-mak-molnar-toth-vekony-kozetkeztetesi-szakacskonyv//

BibTeXEndNoteMendeleyZotero

Kivonat
fullscreenclose
printsave