Fehér Ferencné, Mák Erzsébet, Molnár Szilvia, Tóth Tímea, Vékony Blanka

Közétkeztetési szakácskönyv


SERPENYŐS BURGONYA

Magyaros alapot készítünk. Hozzáadjuk a megtisztított, cikkekre, vagy karikákra vágott burgonyát, és óvatosan, állandó keverés mellett, hogy a paprika meg ne égjen összepirítjuk. Ízesítjük a péppé zúzott fokhagymával, köménymaggal, sóval, lecsóval. Ezután annyi vízzel felengedjük, ami éppen ellepi, majd puhára főzzük.

Közétkeztetési szakácskönyv

Tartalomjegyzék


Kiadó: Akadémiai Kiadó

Online megjelenés éve: 2020

ISBN: 978 963 454 543 9

Hivatkozás: https://mersz.hu/feher-mak-molnar-toth-vekony-kozetkeztetesi-szakacskonyv//

BibTeXEndNoteMendeleyZotero

Kivonat
fullscreenclose
printsave