Fehér Ferencné, Mák Erzsébet, Molnár Szilvia, Tóth Tímea, Vékony Blanka

Közétkeztetési szakácskönyv


KÁROLYI-SALÁTA

A tojást és a nyers zöldséget gondosan megmossuk. A héjas burgonyát és a tojást külön-külön föltesszük főni. A zöldpaprikát, a paradicsomot karikákra vágjuk, a fejes salátát metéltre, a kovászos uborkát vékony szeletekre. A keményre főzött tojást és a megtisztított burgonyát fölkarikázzuk, majd az egészet leöntjük a tartármártással és óvatosan összekeverjük, hogy össze ne törjön. Tálalás előtt egy-két óráig hűtőszekrényben érleljük, hogy az ízek kellemesen összehangolódjanak.

Közétkeztetési szakácskönyv

Tartalomjegyzék


Kiadó: Akadémiai Kiadó

Online megjelenés éve: 2020

ISBN: 978 963 454 543 9

Hivatkozás: https://mersz.hu/feher-mak-molnar-toth-vekony-kozetkeztetesi-szakacskonyv//

BibTeXEndNoteMendeleyZotero

Kivonat
fullscreenclose
printsave