Fehér Ferencné, Mák Erzsébet, Molnár Szilvia, Tóth Tímea, Vékony Blanka

Közétkeztetési szakácskönyv


KEFÍRES VEGYES SALÁTA

A kefirt jól összedolgozzuk a finomra reszelt vöröshagymával, az apróra vágott petrezselyemzöld kétharmadával, ízlés szerint bazsalikommal, konyhasóval és egy kevés borssal. A gondosan megmosott zöldpaprikát vékony karikákra vagy metéltre, az érett, de kemény paradicsomot gerezdekre, a kovászos uborkát szeletekre vágjuk, és lazán elkeverjük a kefires dresszinggel. A maradék petrezselymet tálaláskor hintjük a tetejére.

Közétkeztetési szakácskönyv

Tartalomjegyzék


Kiadó: Akadémiai Kiadó

Online megjelenés éve: 2020

ISBN: 978 963 454 543 9

Hivatkozás: https://mersz.hu/feher-mak-molnar-toth-vekony-kozetkeztetesi-szakacskonyv//

BibTeXEndNoteMendeleyZotero

Kivonat
fullscreenclose
printsave