Barcs István (szerk.)

Egészségügyi mikrobiológia 7.


Különleges táplálkozási célú élelmiszerek

A különleges táplálkozási célú élelmiszerek, a 36/2004. ESZCSM keretrendelet értelmében, olyan élelmiszerek, amelyek a sajátos összetételük vagy előállításuk során alkalmazott különleges eljárás következtében megfelelnek a meghatározott táplálkozási céloknak, egyértelműen megkülönböztethetők az általános közfogyasztásra készült élelmiszerektől, és az erre való alkalmasságuk egyértelműen kifejezésre jut jelölésük, forgalomba hozataluk során.

Egészségügyi mikrobiológia 7.

Tartalomjegyzék


Kiadó: Akadémiai Kiadó

Online megjelenés éve: 2020

Hivatkozás: https://mersz.hu/barcs-egeszsegugyi-mikrobiologia-7//

BibTeXEndNoteMendeleyZotero

Kivonat
fullscreenclose
printsave