Barcs István (szerk.)

Egészségügyi mikrobiológia 7.


Egyes élelmiszerek mikroflórája

Az élelmiszerek mikrobiológiai tulajdonságait (biztonság, minőség, tartósság, romlás) a termék gyártásának technológiai, műveleti, műszaki körülményei, csomagolása, tárolása stb. határozza meg. Ezek ismerete nélkülözhetetlen a mikrobiológiai tulajdonságok megítélésében. A termékek gyártástechnológiáját és ismertetését azonban csak annyiban érintjük, amennyiben a mikrobiológiai vonatkozások azt elengedhetetlenné teszik. A termékek csoportosításánál a jelenleg hatályos, 2073/2005/EK rendelet felosztását követjük.

Egészségügyi mikrobiológia 7.

Tartalomjegyzék


Kiadó: Akadémiai Kiadó

Online megjelenés éve: 2020

Hivatkozás: https://mersz.hu/barcs-egeszsegugyi-mikrobiologia-7//

BibTeXEndNoteMendeleyZotero

Kivonat
fullscreenclose
printsave