Barcs István (szerk.)

Egészségügyi mikrobiológia 7.


Az anyatej és a csecsemőtápszerek mikrobiológiai minősítése

A babák számára legjobb, teljes értékű táplálék az anyatej, amennyiben mikrobiológiai minősége kifogástalan. Az anyatej megfelelő tisztasága akkor biztosítható, ha az anya letisztított mellről, közvetlenül szoptatja csecsemőjét. Mivel az anyatej rendkívül értékes tápanyagokat tartalmaz, ha több termelődik belőle, mint ami az adott csecsemő táplálásához szükséges, lefejik és összegyűjtik. Többféle gyűjtési mód alakult ki.

Egészségügyi mikrobiológia 7.

Tartalomjegyzék


Kiadó: Akadémiai Kiadó

Online megjelenés éve: 2020

Hivatkozás: https://mersz.hu/barcs-egeszsegugyi-mikrobiologia-7//

BibTeXEndNoteMendeleyZotero

Kivonat
fullscreenclose
printsave