Forrai Judit, Barcs István (szerk.)

Népegészségtan 1.


Ellenőrző kérdések

  1. Napjainkban melyek a legjelentősebb táplálkozási kockázati tényezők a halálozások és a betegségteher szempontjából?
  2. Milyen különbségek és hasonlóságok vannak a WHO és az EFSA táplálkozási ajánlásaiban?
  3. Jelenleg milyen táplálkozási ajánlás van érvényben a magyar felnőtt lakosság számára, és ennek mik a legfőbb javaslatai?
  4. Milyen táplálkozáspolitikai elemekkel biztosítható a táplálkozással összefüggő betegségek megelőzése?
 

Népegészségtan 1.

Tartalomjegyzék


Kiadó: Akadémiai Kiadó

Online megjelenés éve: 2020

ISBN: 978 963 454 529 3

A népegészségügyi ellenőr és a védőnő szakirány Népegészségtan tantárgya kötelező tananyaga

Hivatkozás: https://mersz.hu/forrai-barcs-nepegeszsegtan-1//

BibTeXEndNoteMendeleyZotero

Kivonat
fullscreenclose
printsave