Vogronics Péterné (szerk.)

Élelmezés-egészségtan II.


Szabványosítás

1991. évig Magyar Szabványok készültek, aminek irányítását a Magyar Szabványügyi Hivatal végezte, a kiadását, forgalmazását az Állam finanszírozta. Ezen szabványok MSZ, illetve szám jelzéssel mint országos-, illetve iparágnak mint ágazati szabványok kerültek kiadásra. Az élelmiszerekre vonatkozó szabványok az egyes élelmiszer-féleségek minősítésére szolgáló vizsgálatokra, az egyes kórokozók kimutatására adtak kötelező és ajánlott módszereket. Szükség szerint készültek új szabványok és 4-5 évenként megtörtént a már meglévő szabványok korszerűsítése. Ezen munkában szakemberekből álló bizottságok vettek részt.

Élelmezés-egészségtan II.

Tartalomjegyzék


Kiadó: Akadémiai Kiadó

Online megjelenés éve: 2020

ISBN: 978 963 454 519 4

Hivatkozás: https://mersz.hu/vogronics-elelmezes-egeszsegtan-2//

BibTeXEndNoteMendeleyZotero

Kivonat
fullscreenclose
printsave