Vogronics Péterné (szerk.)

Élelmezés-egészségtan II.


Minősítés a mikrobák hiánya, jelenléte és határértékeik alapján

Mint az előzőekben már említettük az obligát pathogének szempontjából azok jelenléte vagy hiánya alapján minősítjük az élelmiszert. Ezeknél általában 25 g-ban vagy ml-ben vizsgáljuk a keresett mikrobát (pl. Salmonella). Egyéb mikrobáknál 1 g-ot vagy 1 ml-t vizsgálunk és a minősítést a rendelet által megadott határérték szerint adjuk meg.

Élelmezés-egészségtan II.

Tartalomjegyzék


Kiadó: Akadémiai Kiadó

Online megjelenés éve: 2020

ISBN: 978 963 454 519 4

Hivatkozás: https://mersz.hu/vogronics-elelmezes-egeszsegtan-2//

BibTeXEndNoteMendeleyZotero

Kivonat
fullscreenclose
printsave