Tátrai-Németh Katalin, Csajbókné Csobod Éva, Czékmán Ervin

Élelmezési menedzsment


Az intézmény fenntartója

Magyarországon a közétkeztetés a társadalmi közös szükséglet kielégítését szolgáló, az állam által vállalt feladat. Ennek megvalósítása döntően az államháztartás különböző alrendszereiben (központi, helyi önkormányzati szervek), illetve más tulajdonosi formában, mint egyházi szervezetekben, alapítványokban, különféle társulásokban és vállalkozásokban, történik. Az önkormányzatok, illetve intézményeik – a többszörösen módosított szociális törvényben kategorizáltak szerint – a következő ellátási szinteken végeznek közétkeztetést:

Élelmezési menedzsment

Tartalomjegyzék


Kiadó: Akadémiai Kiadó

Online megjelenés éve: 2020

ISBN: 978 963 454 534 7

Hivatkozás: https://mersz.hu/tatrai-csajbokne-czekman-elelmezesi-menedzsment//

BibTeXEndNoteMendeleyZotero

Kivonat
fullscreenclose
printsave