Tátrai-Németh Katalin, Csajbókné Csobod Éva, Czékmán Ervin

Élelmezési menedzsment


Tálalás, szállítás, étkeztetés, mosogatás

A címben megjelenő négy tevékenység az ételkészítés befejező műveleteit alkotja. Az elkészült ételt tálalás előtt az élelmezésvezető, a főszakács vagy a dietetikus az Élelmezési szabályzatban leírtaknak megfelelően megkóstolja, és ha megfelelőnek találja, kezdődhet a tálalás. A kóstolásról érdemes naplót vezetni. A kóstolást nemcsak ebben az esetben kell elvégezni, hanem kiszervezett élelmezés esetén a megrendelőnek is feladata az organoleptikai vizsgálat elvégzése és naplózása.

Élelmezési menedzsment

Tartalomjegyzék


Kiadó: Akadémiai Kiadó

Online megjelenés éve: 2020

ISBN: 978 963 454 534 7

Hivatkozás: https://mersz.hu/tatrai-csajbokne-czekman-elelmezesi-menedzsment//

BibTeXEndNoteMendeleyZotero

Kivonat
fullscreenclose
printsave