Tátrai-Németh Katalin, Csajbókné Csobod Éva, Czékmán Ervin

Élelmezési menedzsment


Étlapok listázása

Az étlaptervezés menün belül, a „Listák” fül megnyitása után, különféle paraméterek megadásával lehet készíteni hagyományos, táblázatos és ŕ la carte étlapot, sokféle adattal fűszerezve. Ha a mai kor kívánalmainak megfelelő tápanyagalkotókat, valamint az allergéneket is láttatni akarjuk az étlapon, akkor a heti étlaplistát kell választani, és a szükséges adatokhoz tett jelölés után egy szép, esztétikus, minden igényt kielégítő formátumú étlap lesz az eredmény.

Élelmezési menedzsment

Tartalomjegyzék


Kiadó: Akadémiai Kiadó

Online megjelenés éve: 2020

ISBN: 978 963 454 534 7

Hivatkozás: https://mersz.hu/tatrai-csajbokne-czekman-elelmezesi-menedzsment//

BibTeXEndNoteMendeleyZotero

Kivonat
fullscreenclose
printsave