Máhr Tivadar, Keller Krisztina, Birkner Zoltán

Innováció a turizmusbanKiadó: Akadémiai Kiadó

Online megjelenés éve: 2022

ISBN: 978 963 454 792 1

DOI: 10.1556/9789634547921

Sorozat: Turizmus és mobilitás

ISSN: 2732-1495

E hiánypótló jelleggel íródott könyv célja, hogy az olvasót végigvezesse a turizmusinnováció értelmezési területein. A kötet az innováció fogalmának, folyamatának, modelljeinek, rendszerének, mérési lehetőségeinek bemutatását követően a szolgáltatási szektor innovációs potenciálját tekinti át. A szerzők az innovációpolitika eszközrendszerének vizsgálata után hazai és nemzetközi példákon keresztül mutatják be ennek megvalósulását a gyakorlatban. A társadalmi innováció és turizmus kapcsolatának elemzése egy további ígéretes kutatási irányt vetít elő. A turisztikai alrendszerekben felismerhető innovációs elemek, folyamatok bemutatását követően a szerzők a tudás létrehozásának és menedzsmentjének fontosságára világítanak rá a turizmusban és az innovációs folyamatokban. A könyvben az elméleti háttér ismertetése mellett esettanulmányok, korábbi kutatások eredményei is megtalálhatók.

Hivatkozás: https://mersz.hu/mahr-keller-birkner-innovacio-a-turizmusban

BibTeXEndNoteMendeleyZotero
KEDVENCEIMHEZ ADÁS

A kiadványokat, képeket, kivonataidat kedvencekhez adhatod, hogy a tanulmányaidhoz, kutatómunkádhoz szükséges anyagok mindig kéznél legyenek.

Ha nincs még felhasználói fiókod, regisztrálj most,
vagy lépj be a meglévővel!

Személyes mappák
MAPPÁBA RENDEZÉS

A kiadványokat, képeket mappákba rendezheted, hogy a tanulmányaidhoz, kutatómunkádhoz szükséges anyagok mindig kéznél legyenek.

A MeRSZ+ funkciókért válaszd az egyéni előfizetést!

Személyes mappák
KIVONATSZERKESZTÉS

Intézményi hozzáféréssel az eddig elkészült kivonataidat megtekintheted, de újakat már nem hozhatsz létre.

A MeRSZ+ funkciókért válaszd az egyéni előfizetést!

Kivonatkészítés
FOLYAMATOS GÖRGETÉS

Választhatsz, hogy fejezetről fejezetre lapozva vagy inkább folyamatosan olvasnád-e a könyveket. A görgetősávon mindig láthatod, hol tartasz, mintha csak egy nyomtatott könyvet tartanál a kezedben.

A MeRSZ+ funkciókért válaszd az egyéni előfizetést!

Folyamatos görgetés
Kivonat
fullscreenclose
printsave