A MeRSZ felületén elérhető online kiadványokat egyéni felhasználók és felsőoktatási hallgatók egyaránt olvashatják.

Tudj meg mindent a MeRSZ használatáról a belépéstől kezdve a keresésen át a könyvjelzők és jegyzetek elhelyezéséig.

NÉZD MEG VIDEÓNKAT A MeRSZ MŰKÖDÉSÉRŐL:

Ha felsőoktatási hallgató vagy:

A szolgáltatást sok egyetemen és főiskolán Shibboleth – autentikációval már az intézmény falain kívülről is el lehet érni. A külső eléréshez a felhasználóknak elég bejelentkezniük egyedi intézményi azonosítójukkal a https://shibboleth.mersz.org felületen, ahol az intézményhez kapcsolódó eduID azonosítást követően az elektronikus anyagok bármilyen eszközön és bármilyen külső helyszínen ingyenesen elérhetővé válnak. A MeRSZ előfizető intézmények listáját itt találod »

Ha egyéni felhasználó vagy:

Amennyiben már regisztrált felhasználó vagy az akademiai.hu weboldalon, az ottani felhasználónevedet és jelszavadat itt is használhatod, illetve a mersz.hu-n létrehozott regisztrációd az akademiai.hu oldalon is érvényes lesz.

Belépés után 30 percig előfizetés nélkül olvashatod a kiválasztott művet, majd 6 hónapos és 12 hónapos előfizetéseink közül választhatsz:
– MeRSZ.hu előfizetés 6 hónapra 6990 Ft (1.165 Ft/hó)
– 12 hónapra 9990 Ft (833 Ft/hó)

Amennyiben szeretnél még többet megtudni a MeRSZ-ről, kövesd bejegyzéseinket itt a blogunkban és a Facebook-oldalunkon. Ha kérdésed lenne, nézz szét a „Gyakran ismételt kérdések” rovatunkban, vagy írj nekünk a mersz@akademiai.hu e-mail-címre, illetve hívj minket hétköznap 9 – 16 óra között a +36 1 464-8200 telefonszámon.

hozzáférés
Hogy férsz hozzá a MeRSZ-hez?

pdf   TÖLTSD LE A MeRSZ FELHASZNÁLÓI SEGÉDLETÉT »