Veres Zoltán

A szolgáltatásmarketing alapkönyve

Bővített kiadás


A szolgáltatások interakciós szintjei a frontvonalmenedzsmentben

A szolgáltatások infokommunikációs technológiákkal történő támogatása több szintre bontható. Mértéke az egyszerű elektronizált ajánlattól elkezdve a vásárlási tranzakció komplex lebonyolításán keresztül a szolgáltatás igénybevételéig terjed. Az internet különleges szerepet tölt be a szolgáltatások infokommunikációs támogatásának fejlődésében. Folyamatosan növekszik az interneten keresztül kínált termékek száma, mellyel a virtuális világ egy hatalmas piactérré változik, ahol árucikkeket, szolgáltatásokat ismerhetünk és vásárolhatunk meg, cseveghetünk ismerős és kevésbé ismert személyekkel, eladókkal és más, hozzánk hasonló vevőkkel, sőt, igénybe vehetünk olyan szolgáltatásokat is, amelyeket a való világban nehezen, akár több ezer kilométert utazva érhetnénk csak el.

A szolgáltatásmarketing alapkönyve

Tartalomjegyzék


Kiadó: Akadémiai Kiadó

Online megjelenés éve: 2021

ISBN: 978 963 454 641 2

Az élesedő versenynek köszönhetően a szolgáltatótevékenység fókuszában az ügyintézés minősége, biztonsága és gyorsasága, a meglévő és a potenciális ügyfélkapcsolatok elmélyítése áll. A szolgáltatásmarketing előtt álló legnagyobb kihívás, hogy képes-e javítani az ügyfelek vásárlásélményét, és hogy hogyan tud alkalmazkodni az új technológiák által átformált játékszabályokhoz. A kihívásokra a válaszok ebben a könyvben keresendők. Veres Zoltán munkáját nemcsak a marketing- és PR-szakemberek forgathatják haszonnal, de kétségkívül minden olyan szolgáltatószektorban tevékenykedő vállalat, intézmény vezetői és munkatársai is, melyeknek eredményességét döntően meghatározza, hogy milyen kép él róluk a fogyasztók fejében.

Domonkos András

a Lombard Lízing Zrt. alapítója

Az elmúlt évektől kezdődően az ipar 4.0, és azon belül is a digitalizáció gyors fejlődése, alapvető változásokat követel meg a vállalatok menedzselésében és marketingjében. Így van ez a szolgáltatások területén is. Éppen ezért örömmel üdvözlöm, hogy Veres Zoltán az új követelményeknek megfelelően bővítette a 2009-ben írt könyvét. Így ez az új kiadás, megőrizve a korábbi művének erényeit, még a legkényesebb igényeknek is megfelel. Biztos vagyok benne, hogy a könyv mind a szakmában dolgozók, mind az oktatók, hallgatók és a kutatók körében továbbra is alapműnek fog számítani.

Rekettye Gábor

az MTA doktora

Professor Emeritus

Pécsi Tudományegyetem

Hivatkozás: https://mersz.hu/a-szolgaltatasmarketing-alapkonyve-bovitett-kiadas//

BibTeXEndNoteMendeleyZotero

Kivonat
fullscreenclose
printsave