Mit kínál a ?

Ha az intézményed előfizet a MeRSZ-re, tanulóként díjmentesen hozzáférsz a MeRSZ-en található szakkönyvek és tankönyvek teljes tartalmához. A MeRSZ+ azonban ennél sokkal többre képes!

Miért válts MeRSZ+-ra?

Próbáld ki a szolgáltatást!

14 napos díjmentes próba

Intelligens, prediktív keresés

A kiterjesztett keresési lehetőségeknek köszönhetően nemcsak a művek szövegében, hanem az ábrák között és az archív tartalmakban is kereshetsz. Emellett változatos szűrési feltételek és a javasolt hasonló kifejezések segítségével még gyorsabban és pontosabban találhatod meg a számodra releváns tartalmakat.

Intelligens, prediktív keresés

Személyes mappák

A kiadványokat, képeket mappákba rendezheted, hogy a tanulmányaidhoz, kutatómunkádhoz szükséges anyagok mindig kéznél legyenek.

Személyes mappák

Szövegkiemelés

A szövegszerkesztőknél megszokott módon kiemelheted a számodra fontos szövegrészeket. Többféle színt is használhatsz, így kiemeléseidet rendszerezve könnyebbé teheted egy szöveg feldolgozását.

Szövegkiemelő

Kivonatkészítés

A beépített szövegszerkesztő modulban saját tartalmakat hozhatsz létre. Kijegyzetelhetsz egy könyvet, de akár szövegrészeket, ábrákat is átemelhetsz a művekből (idézéskor mindig ügyelj a forrásmegjelölésre!). Kivonataidat szerkesztheted, formázhatod, megoszthatod másokkal, vagy akár ki is nyomtathatod.

Kivonatkészítés

Nyomtatás

Ha szívesebben tanulsz nyomtatott anyagokból, a MeRSZ kivonat funkciójának segítségével ezt is megteheted. Megformázott kivonataidat a szerkesztőablakból közvetlenül a nyomtatóra küldheted, így nem szükséges teljes weboldalakat kinyomtatnod.

Nyomtatás

Offline használat

A könyveket letöltheted és netkapcsolat nélkül is olvashatod a mobileszközödön. Az ehhez szükséges mobilapplikációt az App Store-ból vagy a Google Play áruházból tudod beszerezni. Offline módban a letöltött kiadványok teljes tartalmát eléred, de a MeRSZ megszokott funkcióinak csak egy részét tudod használni.

Offline használat

További több ezer könyv

Az Akadémiai Digitális Archívumban hozzáférhetsz az Akadémiai Kiadó 1950–1996 között megjelent több ezer kötetéhez. A gyűjteményben való böngészéshez a MeRSZ saját keresőjét használhatod.

További több ezer könyv

Testreszabható navigáció

Választhatsz, hogy fejezetről fejezetre lapozva vagy inkább folyamatosan olvasnád-e a könyveket. A görgetősávon mindig láthatod, hol tartasz, mintha csak egy nyomtatott könyvet tartanál a kezedben.

Testreszabható navigáció
Kivonat
fullscreenclose
printsave