Papp Ilona (szerk.)

Szolgáltatási menedzsment


1.1. táblázat. Browning-Singelmann szektorális osztályozása
PRIMER SZEKTOR
I. Kitermelés
(1) Mezőgazdaság, halászat, erdőgazdálkodás
(2) Bányászat
SZEKUNDER SZEKTOR
II. Feldolgozás
(3) Építészet
(7) Gépipar
(4) Élelmiszeripar
(8) Vegyipar
(5) Textilipar
(9) Egyéb termékgyártás
(6) Fémipar
(10) Közművek
TERCIER SZEKTOR
III. Elosztó szolgáltatások
(11) Szállítás és raktározás
(13) Nagykereskedelem
(12) Távközlés
(14) Kiskereskedelem (kivéve az élelmiszerek és italok árusítását)
IV. Termelői szolgáltatások
(15) Bank, hitel és egyéb pénzügyi szolgáltatások
(19) Számlázás és könyvelés
(16) Biztosítás
(20) Egyéb üzleti szolgáltatások
(17) Ingatlan
(21) Jogi szolgáltatások
(18) Engineering és építészeti szolgáltatások
 
V. Társadalmi szolgáltatások
(22) Orvosi és egészségügyi szolgáltatások
(26) Nonprofit szervezetek
(23) Kórházak
(27) Postai szolgáltatások
(24) Oktatás
(28) Kormányzás
(25) Jóléti és vallási szolgáltatások
(29) Szakértői és szociális szolgáltatások
VI. Személyi szolgáltatások
(30) Háztartási szolgáltatások
(34) Mosoda és vegytisztítás
(31) Szállodák és lakóhelyek
(35) Fodrászat és kozmetika
(32) Éttermek és italboltok
(36) Szórakoztatási és üdülési szolgáltatások
(33) Javító szolgáltatások
(37) Egyéb szolgáltatások
Forrás: Browning és Singelmann (1978) alapján

Szolgáltatási menedzsment

Tartalomjegyzék


Kiadó: Akadémiai Kiadó

Online megjelenés éve: 2017

ISBN: 978 963 454 161 5

Hivatkozás: https://mersz.hu/papp-szolgaltatasi-menedzsment//

BibTeXEndNoteMendeleyZotero

Kivonat
fullscreenclose
printsave