Jászberényi Melinda, Ásványi Katalin (szerk.)

Családban utazunk

Kutatások és gyakorlatok a családi turizmusban


Családban utazunk

Tartalomjegyzék


Kiadó: Akadémiai Kiadó

Online megjelenés éve: 2023

ISBN: 978 963 454 992 5

DOI: 10.1556/9789634549925

Sorozat: Turizmus és mobilitás

ISSN: 2732-1495

A kötet célja, hogy megismertesse a hazai turisztikai szakértőkkel, kollégákkal és a turizmus területén tanuló hallgatókkal, hogy milyen lehetőségek vannak a családi turizmusban és milyen jó példái vannak már Magyarországon. Az elméleti példák mellett kitekintést adunk a hazai és nemzetközi jó gyakorlatokra, nemcsak a turizmus, hanem a kultúra különböző területeiről is. Bemutatjuk, hogy milyen kutatási és piaci trendek érvényesültek a családi turizmus területén az elmúlt időszakban. A családbarát szálláshelyek minősítésére és az ebben rejlő lehetőségekre több oldalról is rávilágítunk. Megvizsgáljuk, hogy a családbarát szempontok hogyan tudnak érvényesülni egy múzeum, kastély, egy tudományos élményközpont vagy akár egy apátság számára. A rendezvények szempontjából jó példákkal szolgálunk az üzleti rendezvényekről és a fesztiválokról is, valamint desztinációs és termékfejlesztési oldalról is hozunk jó példákat a családbarát szemléletre.

Hivatkozás: https://mersz.hu/jaszberenyi-asvanyi-csaladban-utazunk//

BibTeXEndNoteMendeleyZotero
Kedvenceimhez adás

A kiadványokat, képeket, kivonataidat kedvencekhez adhatod, hogy a tanulmányaidhoz, kutatómunkádhoz szükséges anyagok mindig kéznél legyenek.

Ha nincs még felhasználói fiókod, regisztrálj most,
vagy lépj be a meglévővel!

Személyes mappák
Mappába rendezés

A kiadványokat, képeket mappákba rendezheted, hogy a tanulmányaidhoz, kutatómunkádhoz szükséges anyagok mindig kéznél legyenek.

A MeRSZ+ funkciókért válaszd az egyéni előfizetést!

Személyes mappák
Kivonatszerkesztés

Intézményi hozzáféréssel az eddig elkészült kivonataidat megtekintheted, de újakat már nem hozhatsz létre.

A MeRSZ+ funkciókért válaszd az egyéni előfizetést!

Kivonatkészítés
Folyamatos görgetés

Választhatsz, hogy fejezetről fejezetre lapozva vagy inkább folyamatosan olvasnád-e a könyveket. A görgetősávon mindig láthatod, hol tartasz, mintha csak egy nyomtatott könyvet tartanál a kezedben.

A MeRSZ+ funkciókért válaszd az egyéni előfizetést!

Folyamatos görgetés
Kivonat
fullscreenclose
printsave