Juhász János

Üzemszervezés példatárKiadó: Akadémiai Kiadó

Online megjelenés éve: 2018

ISBN: 978 963 454 289 6

DOI: 10.1556/9789634542896

A példatár a BME Közlekedésmérnöki és Járműmérnöki Kar tantervéhez igazodva az Üzemszervezés c. tárgyának gyakorlati segédanyaga.

A példatár összeállítása során alapvető célként lett meghatározva, hogy az előadásokon elhangzott témákhoz kapcsolódó, a gyakorlatban hasznosítható mintapéldákat és a gyakorlást elősegítő feladatokat tartalmazzon.

A példatár felépítése, a témaköreinek sorrendje a tantárgy előadásainak és gyakorlatainak tematikájához igazodik, ezzel is segítve a tantárgy követését, a hallgatók folyamatos tanulásán keresztül az ismeretek elsajátítását és gyakorlati alkalmazását.

Tehát a példatár elsősorban a BME Közlekedésmérnöki és Járműmérnöki Kar hallgatói számára készült, de természetesen más egyetemek hallgatói is találhatnak benne hasznosítható példákat.

Hivatkozás: https://mersz.hu/juhasz-uzemszervezes-peldatar//

BibTeXEndNoteMendeleyZotero
Kedvenceimhez adás

A kiadványokat, képeket, kivonataidat kedvencekhez adhatod, hogy a tanulmányaidhoz, kutatómunkádhoz szükséges anyagok mindig kéznél legyenek.

Ha nincs még felhasználói fiókod, regisztrálj most,
vagy lépj be a meglévővel!

Személyes mappák
Mappába rendezés

A kiadványokat, képeket mappákba rendezheted, hogy a tanulmányaidhoz, kutatómunkádhoz szükséges anyagok mindig kéznél legyenek.

A MeRSZ+ funkciókért válaszd az egyéni előfizetést!

Személyes mappák
Kivonatszerkesztés

Intézményi hozzáféréssel az eddig elkészült kivonataidat megtekintheted, de újakat már nem hozhatsz létre.

A MeRSZ+ funkciókért válaszd az egyéni előfizetést!

Kivonatkészítés
Folyamatos görgetés

Választhatsz, hogy fejezetről fejezetre lapozva vagy inkább folyamatosan olvasnád-e a könyveket. A görgetősávon mindig láthatod, hol tartasz, mintha csak egy nyomtatott könyvet tartanál a kezedben.

A MeRSZ+ funkciókért válaszd az egyéni előfizetést!

Folyamatos görgetés
Kivonat
fullscreenclose
printsave