Változás- és válságmenedzsment az alapoktól
Noszkay Erzsébet
Változás- és válságmenedzsment az alapoktól
Akadémiai Kiadó
ISBN: 978 963 454 220 9
Online megjelenés éve: 2018

A szerző könyve nem a klasszikus szakmai művek csoportjába sorolható. Mondhatnám azt is, hogy új stílust teremt azzal a szemléletmóddal, melynek egyidejűleg célja a laikus számára is érthetővé tenni a változás- és válságmenedzsment megértését, ugyanakkor használható oktatási segédletként vagy gyakorló szakemberek kézikönyveként.

Napjaink olyan aktuális problémájához nyújt közvetlen segítséget a könyv tartalma, mely alapvetően meghatározza sok változás működési biztonságát, életben maradását vagy esetleg sikeressé válását.

Egyszerű, de ugyanakkor szakmai igényességű a tartalmi rész, mely a definíciók megértésétől a gyakorlati példákig vezeti az olvasót, belső logikája egyértelmű, követhető. A jól megválasztott és megfelelő helyekre kellő gyakorisággal beillesztett kicsi feladatok még inkább érthetővé és használhatóvá, mi több, kifejezetten hasznossá teszik a leírtakat. Segítségükkel a gyakorlatban közvetlenül alkalmazhatóvá válnak bizonyos módszerek, trükkök, esetpéldák, melyek jól segítik a kevésbé felkészült olvasót is.

A szerző célja jól érezhető a leírtakból. Önzetlen segítség a bajba került, vergődő vállalkozónak és/vagy felkészülési lehetőség a magabiztos, ma ég sikeres, de előrelátó változásokat követni akaró vezetők számára.

Dr. habil. Bencsik Andrea, egyetemi docens