Mák Erzsébet (szerk.)

Tankonyhai gyakorlatok

A dietetika és védőnő szakos hallgatók számára


Tankonyhai gyakorlatok

Tartalomjegyzék


Kiadó: Akadémiai Kiadó

Online megjelenés éve: 2023

ISBN: 978 963 454 883 6

DOI: 10.1556/9789634548836

Ez a könyv dietetikusok esetében az ételkészítési technológia és kolloidika alapozó tantárgyának gyakorlati képzéséhez, védőnők esetében a csecsemő- és gyermektáplálás elsajátításához szükséges munkafüzet. A tantárgyak célja az egészséges gyermek ill. ember számára javasolt hagyományos ételek korszerű elkészítési módjainak megismertetése.

Az alapfogások megtanulása érdekében zömmel egyszemélyes anyagkiszabással, a hallgató egyénileg vagy párban készíti el, tálalja és kóstolja az adott gyakorlat ételét. A gyakorlatra a következőképpen kell készülni: meg kell tanulni a főzésre kerülő ételek anyagkiszabásait, készítési módjait. Ahol van, ki kell számolni a tápanyagtartalmakat és megoldani az egyéb feladatokat.

Hivatkozás: https://mersz.hu/mak-tankonyhai-gyakorlatok//

BibTeXEndNoteMendeleyZotero
Kedvenceimhez adás

A kiadványokat, képeket, kivonataidat kedvencekhez adhatod, hogy a tanulmányaidhoz, kutatómunkádhoz szükséges anyagok mindig kéznél legyenek.

Ha nincs még felhasználói fiókod, regisztrálj most,
vagy lépj be a meglévővel!

Személyes mappák
Mappába rendezés

A kiadványokat, képeket mappákba rendezheted, hogy a tanulmányaidhoz, kutatómunkádhoz szükséges anyagok mindig kéznél legyenek.

A MeRSZ+ funkciókért válaszd az egyéni előfizetést!

Személyes mappák
Kivonatszerkesztés

Intézményi hozzáféréssel az eddig elkészült kivonataidat megtekintheted, de újakat már nem hozhatsz létre.

A MeRSZ+ funkciókért válaszd az egyéni előfizetést!

Kivonatkészítés
Folyamatos görgetés

Választhatsz, hogy fejezetről fejezetre lapozva vagy inkább folyamatosan olvasnád-e a könyveket. A görgetősávon mindig láthatod, hol tartasz, mintha csak egy nyomtatott könyvet tartanál a kezedben.

A MeRSZ+ funkciókért válaszd az egyéni előfizetést!

Folyamatos görgetés
Kivonat
fullscreenclose
printsave