Michalkó Gábor

A turizmus esszenciája


A turizmus esszenciája

Tartalomjegyzék


Kiadó: Akadémiai Kiadó

Megjelenés éve: Bővített kiadás

Online megjelenés éve: 2023

ISBN: 978 963 454 868 3

DOI: 10.1556/9789634548683

Sorozat: Turizmus és mobilitás

ISSN: 2732-1495

„A turizmus esszenciája” című kiadvány azoknak a folyamatoknak és jelenségeknek az összefüggéseit kívánja az olvasóközönség elé tárni, amelyek a turizmusipar másfélszázados fejlődéstörténetének legújabb szakasza, a totális turizmus kialakulásához vezettek. A szerkesztésével, stílusával, dizájnjával, de leginkább mondanivalójával az akadémiai szféra és a praxis érintettjeit egyaránt megszólítani óhajtó könyv egyrészt elősegíti a korszerű ismeretek feldolgozását, másrészt képes a turizmus transzdiszciplináris értelmezésének megkedveltetésére. A kiadvány 12 fejezetben 48 témakört tárgyal, amelyek kiegészítik, megújítják a jelenlegi ismereteket, továbbá terjedelmüknek köszönhetően lehetőséget teremtenek arra, hogy az olvasó tevőlegesen is részt vegyen a tárgyaltak elmélyültebb feldolgozásában. A geográfus, turizmuskutató szerző saját készítésű fényképfelvételei egyszerre teszik hitelessé és élményszerűbbé a mondanivalót.

Hivatkozás: https://mersz.hu/michalko-a-turizmus-esszenciaja-uj//

BibTeXEndNoteMendeleyZotero
Kedvenceimhez adás

A kiadványokat, képeket, kivonataidat kedvencekhez adhatod, hogy a tanulmányaidhoz, kutatómunkádhoz szükséges anyagok mindig kéznél legyenek.

Ha nincs még felhasználói fiókod, regisztrálj most,
vagy lépj be a meglévővel!

Személyes mappák
Mappába rendezés

A kiadványokat, képeket mappákba rendezheted, hogy a tanulmányaidhoz, kutatómunkádhoz szükséges anyagok mindig kéznél legyenek.

A MeRSZ+ funkciókért válaszd az egyéni előfizetést!

Személyes mappák
Kivonatszerkesztés

Intézményi hozzáféréssel az eddig elkészült kivonataidat megtekintheted, de újakat már nem hozhatsz létre.

A MeRSZ+ funkciókért válaszd az egyéni előfizetést!

Kivonatkészítés
Folyamatos görgetés

Választhatsz, hogy fejezetről fejezetre lapozva vagy inkább folyamatosan olvasnád-e a könyveket. A görgetősávon mindig láthatod, hol tartasz, mintha csak egy nyomtatott könyvet tartanál a kezedben.

A MeRSZ+ funkciókért válaszd az egyéni előfizetést!

Folyamatos görgetés
Kivonat
fullscreenclose
printsave