Michalkó Gábor

A turizmus esszenciája


A turizmus esszenciája

Tartalomjegyzék


Kiadó: Akadémiai Kiadó

Online megjelenés éve: 2022

ISBN: 978 963 454 791 4

DOI: 10.1556/9789634547914

Sorozat: Turizmus és mobilitás

ISSN: 2732-1495

A 2010 óta évről évre rekordokat döntő turizmusnak a Covid‒19 járvány generálta váratlan lefagyása és szerteágazó következményei megerősítik, hogy a turizmus a XXI. századra új korszakába lépett. „A turizmus esszenciája” című kiadvány azoknak a folyamatoknak és jelenségeknek a társadalomtudományi összefüggéseit kívánja az olvasóközönség elé tárni, amelyek a turizmus másfélszázados fejlődéstörténetében a legújabb szakasz, a totális turizmus kialakulásához vezettek. A terjedelmében, szerkezetében, stílusában, dizájnjában, de leginkább mondanivalójában a hallgatókat megszólítani képes könyv egyrészt elősegíti a közvetíteni óhajtott ismeretek feldolgozását, másrészt képes a tudomány megkedveltetésére. A kiadvány a felsőoktatás változó időhorizontjához igazítva 10 fejezetben 40 témakört tárgyal, amely egyrészt kiegészíti, megújítja a jelenlegi ismereteket, másrészt lehetőséget teremt arra, hogy a hallgató tevőlegesen részt vegyen a tárgyaltak elmélyültebb feldolgozásában. A szerző saját készítésű fényképfelvételei egyszerre teszik hitelessé és élményszerűbbé a mondanivalót. A szerző a Budapesti Corvinus Egyetem Marketing Intézet professzora és a CSFK Földrajztudományi Intézet tudományos tanácsadója.

Hivatkozás: https://mersz.hu/michalko-a-turizmus-esszenciaja

BibTeXEndNoteMendeleyZotero
KEDVENCEIMHEZ ADÁS

A kiadványokat, képeket, kivonataidat kedvencekhez adhatod, hogy a tanulmányaidhoz, kutatómunkádhoz szükséges anyagok mindig kéznél legyenek.

Ha nincs még felhasználói fiókod, regisztrálj most,
vagy lépj be a meglévővel!

Személyes mappák
MAPPÁBA RENDEZÉS

A kiadványokat, képeket mappákba rendezheted, hogy a tanulmányaidhoz, kutatómunkádhoz szükséges anyagok mindig kéznél legyenek.

A MeRSZ+ funkciókért válaszd az egyéni előfizetést!

Személyes mappák
KIVONATSZERKESZTÉS

Intézményi hozzáféréssel az eddig elkészült kivonataidat megtekintheted, de újakat már nem hozhatsz létre.

A MeRSZ+ funkciókért válaszd az egyéni előfizetést!

Kivonatkészítés
FOLYAMATOS GÖRGETÉS

Választhatsz, hogy fejezetről fejezetre lapozva vagy inkább folyamatosan olvasnád-e a könyveket. A görgetősávon mindig láthatod, hol tartasz, mintha csak egy nyomtatott könyvet tartanál a kezedben.

A MeRSZ+ funkciókért válaszd az egyéni előfizetést!

Folyamatos görgetés
Kivonat
fullscreenclose
printsave