Tóth Tamás

Vállalati pénzügyek


Vállalati pénzügyek

Tartalomjegyzék


Kiadó: Akadémiai Kiadó

Online megjelenés éve: 2021

ISBN: 978 963 454 681 8

DOI: 10.1556/9789634546818

Ez a könyv azok számára ajánlott, akik már túl vannak a BSc – és akár a nem kifejezetten gazdasági fókuszú MSc – tanulmányaikon, vagy hosszabb szakmai életúttal a hátuk mögött most kezdik érzékelni a naprakész üzleti, gazdasági szakismeretek hiányát. A kötet egyrészt gyakorlatiasan mutatja be a beruházási projektek mesterszinten tárgyalt értékelési mechanizmusát, ahol kifejezetten az alkalmazás részleteinek a megismerése a cél, másrészt a következő kérdésekre keresi a választ: Melyek a lényeges gazdasági kérdések egy üzleti ötlet tervezési szakaszában? Melyek azok a mozzanatok, amelyek meghatározzák egy beruházási projekt értékét? Melyek a szakma elfogadott adatforrásai? Hogyan kell szakszerűen elkészíteni az előrejelzéseket? Hogyan érdemes finanszírozni a tervezett projektet? Mikor érdemes pénzt kivonni a projektekből? Milyen kockázatok és hogyan hatnak a tervezett projektre?

Hivatkozás: https://mersz.hu/toth-vallalati-penzugyek

BibTeXEndNoteMendeleyZotero
KEDVENCEIMHEZ ADÁS

A kiadványokat, képeket, kivonataidat kedvencekhez adhatod, hogy a tanulmányaidhoz, kutatómunkádhoz szükséges anyagok mindig kéznél legyenek.

Ha nincs még felhasználói fiókod, regisztrálj most,
vagy lépj be a meglévővel!

Személyes mappák
MAPPÁBA RENDEZÉS

A kiadványokat, képeket mappákba rendezheted, hogy a tanulmányaidhoz, kutatómunkádhoz szükséges anyagok mindig kéznél legyenek.

A MeRSZ+ funkciókért válaszd az egyéni előfizetést!

Személyes mappák
KIVONATSZERKESZTÉS

Intézményi hozzáféréssel az eddig elkészült kivonataidat megtekintheted, de újakat már nem hozhatsz létre.

A MeRSZ+ funkciókért válaszd az egyéni előfizetést!

Kivonatkészítés
FOLYAMATOS GÖRGETÉS

Választhatsz, hogy fejezetről fejezetre lapozva vagy inkább folyamatosan olvasnád-e a könyveket. A görgetősávon mindig láthatod, hol tartasz, mintha csak egy nyomtatott könyvet tartanál a kezedben.

A MeRSZ+ funkciókért válaszd az egyéni előfizetést!

Folyamatos görgetés
Kivonat
fullscreenclose
printsave