Fehér Ferencné, Mák Erzsébet, Molnár Szilvia, Tóth Tímea, Vékony Blanka

Közétkeztetési szakácskönyv


BORJÚPAPRIKÁS

Magyaros alapot készítünk. Amikor zsírjára sült, beletesszük a megmosott, kisragúra vágott borjúhúst. Megsózzuk, felöntjük kevés vízzel és fedő alatt pároljuk. Ha a víz elpárolog, mindig lepirítjuk, s csak kevés folyadékkal engedjük föl. Amikor félpuha, hozzáadjuk a lecsót és tovább pároljuk. Közben csomómentesre keverjük a lisztet a főző tejszínnel behabarjuk a ragut.

Közétkeztetési szakácskönyv

Tartalomjegyzék


Kiadó: Akadémiai Kiadó

Online megjelenés éve: 2020

ISBN: 978 963 454 543 9

Hivatkozás: https://mersz.hu/feher-mak-molnar-toth-vekony-kozetkeztetesi-szakacskonyv//

BibTeXEndNoteMendeleyZotero

Kivonat
fullscreenclose
printsave