MeRSZ online
okoskönyvtár

Több száz tankönyv egy helyen.
Online. Bárhol. Bármikor.

Válts MeRSZ+ -ra!

Szakács Imre

Számvitel A-tól Z-ig


Külföldi anyag- és áruszállítók

A külföldi szállítók (devizában megjelenő szállítói tartozások) részletező nyilvántartását a belföldi szállítók részletező nyilvántartásához felhasznált elvi megfontolások segítségével, ahhoz hasonlóan kell kialakítani, azzal a fontos eltéréssel, hogy a kötelezettségeket devizában is ki kell mutatni. A külföldi szállítók analitikáját is szállítónként kell vezetni. Tartalma:

Számvitel A-tól Z-ig

Tartalomjegyzék


Kiadó: Wolters Kluwer Kft.

Megjelenés éve: Tizedik, átdolgozott kiadás

Online megjelenés éve: 2019

Nyomtatott megjelenés éve: 2012

ISBN: 978 963 295 861 3

A Számvitel A-tól Z-ig tizedik kiadását ügyfeleink visszajelzései alapján dolgoztuk át: még több és részletesebb magyarázatot és példát tartalmaz elődeinél, ezen kívül természetesen tartalmazza a fontosabb jogszabályi hivatkozásokat is. A kiadvány a számviteli törvény és a hozzá kapcsolódó jogszabályok alapján mutatja be a számvitel lényegét, összefüggéseit és alapvető tudnivalóit. Segítségével Ön önállóan képes lesz az éves beszámoló elkészítésére, megtanul könyvelni, leltározni, mérleget, eredménykimutatást, szöveges értékeléseket, elemzéseket, számlarendet és számviteli politikát készíteni.A könyv fő témakörei: számviteli alapismeretek, főkönyvi könyvelés, egyeztetések, éves beszámoló, számviteli szolgáltatások.

Hivatkozás: https://mersz.hu/szakacs-szamvitel-a-tol-z-ig//

BibTeXEndNoteMendeleyZotero

Kedvenceimhez adás

A kiadványokat, képeket, kivonataidat kedvencekhez adhatod, hogy a tanulmányaidhoz, kutatómunkádhoz szükséges anyagok mindig kéznél legyenek.

Ha nincs még felhasználói fiókod, regisztrálj most,
vagy lépj be a meglévővel!

Személyes mappák
Mappába rendezés

A kiadványokat, képeket mappákba rendezheted, hogy a tanulmányaidhoz, kutatómunkádhoz szükséges anyagok mindig kéznél legyenek.

A MeRSZ+ funkciókért válaszd az egyéni előfizetést!

Személyes mappák
Kivonatszerkesztés

Intézményi hozzáféréssel az eddig elkészült kivonataidat megtekintheted, de újakat már nem hozhatsz létre.

A MeRSZ+ funkciókért válaszd az egyéni előfizetést!

Kivonatkészítés
Folyamatos görgetés

Választhatsz, hogy fejezetről fejezetre lapozva vagy inkább folyamatosan olvasnád-e a könyveket. A görgetősávon mindig láthatod, hol tartasz, mintha csak egy nyomtatott könyvet tartanál a kezedben.

A MeRSZ+ funkciókért válaszd az egyéni előfizetést!

Folyamatos görgetés
Kivonat
fullscreenclose
printsave