MeRSZ online
okoskönyvtár

Több száz tankönyv egy helyen.
Online. Bárhol. Bármikor.

Válts MeRSZ+ -ra!

Papp Ilona (szerk.)

Szolgáltatási menedzsment


A szolgáltatások együttjáró fejlesztési szakasza

A modern infrastruktúra kiépítését, a kor világszínvonalának megfelelő szolgáltatások kialakulását az első világháború kitörése „lezárta”. A két világháború között mind az ország gazdasági növekedése, mind a szolgáltatásfejlesztés üteme jelentősen lelassult. A század első felében a fejlett világban a szolgáltatások szerkezete jelentősen átalakult, az infrastruktúra rohamos léptékkel korszerűsödött. Ezt a folyamatot, tendenciát Magyarország csak részben tudta követni. Annak ellenére, hogy a tercier szektor ezekben az években is még némileg gyorsabban növekedett, mint a gazdaság egésze, a magyarországi infrastruktúra a kor új követelményeihez képest szerkezetében és minőségében, de sok területen mennyiségileg is fokozatos lemaradást mutatott. Az időszak végén azonban összességében − jelentős belső egyenetlenségek és területi differenciáltság mellett − az infrastruktúra, a szolgáltatási terület még mindig előbbre járt, mint a gazdaság belső fejlődésének egésze.

Szolgáltatási menedzsment

Tartalomjegyzék


Kiadó: Akadémiai Kiadó

Online megjelenés éve: 2017

ISBN: 978 963 454 161 5

Hivatkozás: https://mersz.hu/papp-szolgaltatasi-menedzsment//

BibTeXEndNoteMendeleyZotero

Kedvenceimhez adás

A kiadványokat, képeket, kivonataidat kedvencekhez adhatod, hogy a tanulmányaidhoz, kutatómunkádhoz szükséges anyagok mindig kéznél legyenek.

Ha nincs még felhasználói fiókod, regisztrálj most,
vagy lépj be a meglévővel!

Személyes mappák
Mappába rendezés

A kiadványokat, képeket mappákba rendezheted, hogy a tanulmányaidhoz, kutatómunkádhoz szükséges anyagok mindig kéznél legyenek.

A MeRSZ+ funkciókért válaszd az egyéni előfizetést!

Személyes mappák
Kivonatszerkesztés

Intézményi hozzáféréssel az eddig elkészült kivonataidat megtekintheted, de újakat már nem hozhatsz létre.

A MeRSZ+ funkciókért válaszd az egyéni előfizetést!

Kivonatkészítés
Folyamatos görgetés

Választhatsz, hogy fejezetről fejezetre lapozva vagy inkább folyamatosan olvasnád-e a könyveket. A görgetősávon mindig láthatod, hol tartasz, mintha csak egy nyomtatott könyvet tartanál a kezedben.

A MeRSZ+ funkciókért válaszd az egyéni előfizetést!

Folyamatos görgetés
Kivonat
fullscreenclose
printsave