MeRSZ online
okoskönyvtár

Több száz tankönyv egy helyen.
Online. Bárhol. Bármikor.

Válts MeRSZ+ -ra!

Noszkay Erzsébet

Változás- és válságmenedzsment az alapoktól


2.1. A változástól a válságig vezető folyamat és főbb stációi


Változás- és válságmenedzsment az alapoktól

Tartalomjegyzék


Kiadó: Akadémiai Kiadó

Online megjelenés éve: 2018

ISBN: 978 963 454 220 9

A szerző könyve nem a klasszikus szakmai művek csoportjába sorolható. Mondhatnám azt is, hogy új stílust teremt azzal a szemléletmóddal, melynek egyidejűleg célja a laikus számára is érthetővé tenni a változás- és válságmenedzsment megértését, ugyanakkor használható oktatási segédletként vagy gyakorló szakemberek kézikönyveként.

Napjaink olyan aktuális problémájához nyújt közvetlen segítséget a könyv tartalma, mely alapvetően meghatározza sok változás működési biztonságát, életben maradását vagy esetleg sikeressé válását.

Egyszerű, de ugyanakkor szakmai igényességű a tartalmi rész, mely a definíciók megértésétől a gyakorlati példákig vezeti az olvasót, belső logikája egyértelmű, követhető. A jól megválasztott és megfelelő helyekre kellő gyakorisággal beillesztett kicsi feladatok még inkább érthetővé és használhatóvá, mi több, kifejezetten hasznossá teszik a leírtakat. Segítségükkel a gyakorlatban közvetlenül alkalmazhatóvá válnak bizonyos módszerek, trükkök, esetpéldák, melyek jól segítik a kevésbé felkészült olvasót is.

A szerző célja jól érezhető a leírtakból. Önzetlen segítség a bajba került, vergődő vállalkozónak és/vagy felkészülési lehetőség a magabiztos, ma ég sikeres, de előrelátó változásokat követni akaró vezetők számára.

Dr. habil. Bencsik Andrea, egyetemi docens

Hivatkozás: https://mersz.hu/noszkay-valtozas-es-valsagmenedzsment-az-alapoktol//

BibTeXEndNoteMendeleyZotero

Kedvenceimhez adás

A kiadványokat, képeket, kivonataidat kedvencekhez adhatod, hogy a tanulmányaidhoz, kutatómunkádhoz szükséges anyagok mindig kéznél legyenek.

Ha nincs még felhasználói fiókod, regisztrálj most,
vagy lépj be a meglévővel!

Személyes mappák
Mappába rendezés

A kiadványokat, képeket mappákba rendezheted, hogy a tanulmányaidhoz, kutatómunkádhoz szükséges anyagok mindig kéznél legyenek.

A MeRSZ+ funkciókért válaszd az egyéni előfizetést!

Személyes mappák
Kivonatszerkesztés

Intézményi hozzáféréssel az eddig elkészült kivonataidat megtekintheted, de újakat már nem hozhatsz létre.

A MeRSZ+ funkciókért válaszd az egyéni előfizetést!

Kivonatkészítés
Folyamatos görgetés

Választhatsz, hogy fejezetről fejezetre lapozva vagy inkább folyamatosan olvasnád-e a könyveket. A görgetősávon mindig láthatod, hol tartasz, mintha csak egy nyomtatott könyvet tartanál a kezedben.

A MeRSZ+ funkciókért válaszd az egyéni előfizetést!

Folyamatos görgetés
Kivonat
fullscreenclose
printsave