Matiscsákné Lizák Marianna (szerk.)

Emberi erőforrás gazdálkodás


A nyílt (toborzási) nap

Különböző tevékenységi kört folytató cégek élnek ezzel az eszközzel, nemcsak az összeszerelő, operátori munkát kínáló cégekre kell gondolni, hanem pl. kutatóintézetekre, rendvédelmi szervekre is. Gyakran online, vagy sajtóhirdetést adnak fel a cégek, és ha az olvasót érdekeli az álláslehetőség, akkor Nyílt Napra várják általában egy előzetes jelentkezés (önéletrajz) után, melyet legtöbbször e-mailben kérnek. Így lehetősége van az érdeklődőknek bemenni a céghez, szétnézhetnek és saját tapasztalatot szerezhetnek a cégnél folyó tevékenységekről, munkafolyamatokról, munkafeltételekről és körülményekről stb.

Emberi erőforrás gazdálkodás

Tartalomjegyzék


Kiadó: Wolters Kluwer Kft.

Online megjelenés éve: 2016

ISBN: 978 963 295 617 6

A könyv szerzői - több felsőoktatási intézmény (Eger, Gödöllő, Miskolc, Szeged és Pécs) HR iránt elkötelezett oktatói és kutatói - egy egységes, az emberi erőforrás gazdálkodással kapcsolatos felfogás bemutatását tűzték ki célul.

A kiadvány a nemzetközi és hazai sztenderdeknek megfelelő témaköröket mutatja be, de elsődleges célja, hogy az elmúlt években megjelenő új módszereket, fogalmakat, eszközöket és gyakorlatokat ismertesse. Egyes fejezetei önmagukban is értelmezhetőek, így a könyv alkalmas különböző oktatási intézmények különböző tantárgyainak oktatására is.

Hivatkozás: https://mersz.hu/matiscsakne-emberi-eroforras-gazdalkodas//

BibTeXEndNoteMendeleyZotero

Kivonat
fullscreenclose
printsave