Fehér Ferencné, Mák Erzsébet, Molnár Szilvia, Tóth Tímea, Vékony Blanka

Közétkeztetési szakácskönyv


TOJÁSRÁNTOTTA

A létojásokat megsózzuk, és jól felverjük. A serpenyőben felmelegített olajban az apróra vágott vöröshagymát üvegesre pirítjuk. Hozzáöntjük a tojásokat, és néhányszor megkeverve jól sütőbe téve jól átsütjük. Időnként fakanállal tördeljük, hogy nagyobb rögök képződjenek.

Közétkeztetési szakácskönyv

Tartalomjegyzék


Kiadó: Akadémiai Kiadó

Online megjelenés éve: 2020

ISBN: 978 963 454 543 9

Hivatkozás: https://mersz.hu/feher-mak-molnar-toth-vekony-kozetkeztetesi-szakacskonyv//

BibTeXEndNoteMendeleyZotero

Kivonat
fullscreenclose
printsave