Nemzeti Népegészségügyi Központ (közread.)

Oktatástechnikai kézikönyv családorvosok részére


Oktatástechnikai kézikönyv családorvosok részére

Tartalomjegyzék


Kiadó: Akadémiai Kiadó

Online megjelenés éve: 2020

ISBN: 978 963 454 608 5

DOI: 10.1556/9789634546085

A magyar népesség egészségi állapota napjainkban nem éri el az ország társadalmi-gazdasági fejlettségének megfelelő szintet, ezért Magyarország Kormánya számos operatív programot indított el pályázat formájában a lakosság egészségi állapotának javítása érdekében. A Széchenyi 2020 programban egy átfogó fejlesztés, „Az egészségügyi ellátórendszer szakmai módszertani fejlesztése” történik európai uniós támogatással (EFOP 1.8.0-VEKOP-17-2017-00001), melyben szerepet kap a rendelkezésre álló háziorvosi, képzett ápolói és szakdolgozói, valamint védőnői humánerőforrás-állomány kapacitásainak, tudásának, képességeinek bővítése és fejlesztése. Az alapellátás projekt egészségügyi képzésfejlesztés munkacsoportjának feladata, hogy az alapellátásban dolgozók képzésében részt vevő oktatók oktatási képességeinek és készségeinek megszerzését elősegítsék, támogassák és fejlesszék. Ennek érdekében készítette el a munkacsoport ezt a szakmai tankönyvet.

Hivatkozás: https://mersz.hu/oktatastechnikai-kezikonyv-csaladorvosok-reszere//

BibTeXEndNoteMendeleyZotero
Kedvenceimhez adás

A kiadványokat, képeket, kivonataidat kedvencekhez adhatod, hogy a tanulmányaidhoz, kutatómunkádhoz szükséges anyagok mindig kéznél legyenek.

Ha nincs még felhasználói fiókod, regisztrálj most,
vagy lépj be a meglévővel!

Személyes mappák
Mappába rendezés

A kiadványokat, képeket mappákba rendezheted, hogy a tanulmányaidhoz, kutatómunkádhoz szükséges anyagok mindig kéznél legyenek.

A MeRSZ+ funkciókért válaszd az egyéni előfizetést!

Személyes mappák
Kivonatszerkesztés

Intézményi hozzáféréssel az eddig elkészült kivonataidat megtekintheted, de újakat már nem hozhatsz létre.

A MeRSZ+ funkciókért válaszd az egyéni előfizetést!

Kivonatkészítés
Folyamatos görgetés

Választhatsz, hogy fejezetről fejezetre lapozva vagy inkább folyamatosan olvasnád-e a könyveket. A görgetősávon mindig láthatod, hol tartasz, mintha csak egy nyomtatott könyvet tartanál a kezedben.

A MeRSZ+ funkciókért válaszd az egyéni előfizetést!

Folyamatos görgetés
Kivonat
fullscreenclose
printsave