Nemzeti Népegészségügyi Központ (közread.)

Összefoglaló elemzés a hazai háziorvosképzésről a fejlesztési irányok meghatározásávalKiadó: Akadémiai Kiadó

Online megjelenés éve: 2020

ISBN: 978 963 454 621 4

DOI: 10.1556/9789634546214

Munkánk első részében a magyarországi családorvosi képzés kialakulásának, a vonatkozó tantárgyak bevezetésének, a tanszékek alapításának történetét mutatjuk be. Bemutatjuk a háziorvosi oktatás jelenlegi helyzetét. Összehasonlítjuk a négy tanszék graduális és posztgraduális háziorvosképzését is. Ezt követi egy összefoglaló a Svájci Hozzájárulás keretében megvalósuló Alapellátás-fejlesztési Modellprogramon belül készült, a háziorvoslás presztízséről az orvostanhallgatók és fiatal orvosok körében végzett kutatás eredményeiről. Eredménytermékünk második fele a háziorvosi képzés fejlesztésének irányait foglalja majd magába.

Hivatkozás: https://mersz.hu/osszefoglalo-elemzes-keszitese-a-hazai-haziorvoskepzesrol-a-fejlesztesi-iranyok-meghatarozasaval-20//

BibTeXEndNoteMendeleyZotero
Kedvenceimhez adás

A kiadványokat, képeket, kivonataidat kedvencekhez adhatod, hogy a tanulmányaidhoz, kutatómunkádhoz szükséges anyagok mindig kéznél legyenek.

Ha nincs még felhasználói fiókod, regisztrálj most,
vagy lépj be a meglévővel!

Személyes mappák
Mappába rendezés

A kiadványokat, képeket mappákba rendezheted, hogy a tanulmányaidhoz, kutatómunkádhoz szükséges anyagok mindig kéznél legyenek.

A MeRSZ+ funkciókért válaszd az egyéni előfizetést!

Személyes mappák
Kivonatszerkesztés

Intézményi hozzáféréssel az eddig elkészült kivonataidat megtekintheted, de újakat már nem hozhatsz létre.

A MeRSZ+ funkciókért válaszd az egyéni előfizetést!

Kivonatkészítés
Folyamatos görgetés

Választhatsz, hogy fejezetről fejezetre lapozva vagy inkább folyamatosan olvasnád-e a könyveket. A görgetősávon mindig láthatod, hol tartasz, mintha csak egy nyomtatott könyvet tartanál a kezedben.

A MeRSZ+ funkciókért válaszd az egyéni előfizetést!

Folyamatos görgetés
Kivonat
fullscreenclose
printsave