Rádi György

A termelésirányítás szervezési módszerei


A termelésirányítás szervezési módszerei

Tartalomjegyzék


Kiadó: Akadémiai Kiadó

Online megjelenés éve: 2018

ISBN: 978 963 454 191 2

DOI: 10.1556/9789634541912 

A szerző mintegy 30 éve foglalkozik informatika-, számítástechnika oktatással. 1990 óta a PSZF (most BGE) adjunktusaként, de OKJ-, ECDL- és egyéb tanfolyamokon is oktatott. Közben számos oktatási segédletet, jegyzetet, könyvet készített, amik egy része ingyenesen le is tölthető a www.pszfsalgo.atw.hu oldal Letöltések füléről. Itt számos, régebben írt, de a gyakorlatban használt ügyviteli programja is megtalálható, forrásnyelvi változattal együtt.

Jelen mű a BGE Gazdaságinformatikus szak Logisztikai informatikus specializáción a Számítógépes termelésirányítás tárgyhoz kapcsolódik, ahol az elméleten kívül a termelésirányítás gyakorlatban is használható szervezési módszerei is bemutatásra kerülnek. Szemléletében gazdasági-matematikai vonalat követ, ezáltal komplexebb rálátást nyújt a termelésirányítás szélesebb körű megismeréséhez.

Hivatkozás: https://mersz.hu/radi-a-termelesiranyitas-szervezesi-modszerei//

BibTeXEndNoteMendeleyZotero
Kedvenceimhez adás

A kiadványokat, képeket, kivonataidat kedvencekhez adhatod, hogy a tanulmányaidhoz, kutatómunkádhoz szükséges anyagok mindig kéznél legyenek.

Ha nincs még felhasználói fiókod, regisztrálj most,
vagy lépj be a meglévővel!

Személyes mappák
Mappába rendezés

A kiadványokat, képeket mappákba rendezheted, hogy a tanulmányaidhoz, kutatómunkádhoz szükséges anyagok mindig kéznél legyenek.

A MeRSZ+ funkciókért válaszd az egyéni előfizetést!

Személyes mappák
Kivonatszerkesztés

Intézményi hozzáféréssel az eddig elkészült kivonataidat megtekintheted, de újakat már nem hozhatsz létre.

A MeRSZ+ funkciókért válaszd az egyéni előfizetést!

Kivonatkészítés
Folyamatos görgetés

Választhatsz, hogy fejezetről fejezetre lapozva vagy inkább folyamatosan olvasnád-e a könyveket. A görgetősávon mindig láthatod, hol tartasz, mintha csak egy nyomtatott könyvet tartanál a kezedben.

A MeRSZ+ funkciókért válaszd az egyéni előfizetést!

Folyamatos görgetés
Kivonat
fullscreenclose
printsave