Préda István, Szekeres Mária, Koller Ákos (szerk.)

Sport és szív


Sport és szív

Tartalomjegyzék


Kiadó: Akadémiai Kiadó

Online megjelenés éve: 2020

ISBN: 978 963 454 628 3

DOI: 10.1556/9789634546283

Jelen jegyzet a „Sport és szív” egyetemi kurzus eddig elhangzott előadásainak anyagából készült összefoglaló kivonat, mely nem pótolja az előadásokon való részvételt, azonban jelentősen segíti és megkönnyíti a tananyag elsajátítását és a vizsgára való felkészülést. Bízunk benne, hogy jegyzetünk az előadásokhoz kapcsolódóan támogatja hallgatóinkat abban, hogy megszerzett szakmai tudásukat kiegészítsék és elmélyítsék a sportkardiológia tárgykörében. Reméljük továbbá, hogy a kurzuson elsajátított tananyag, az előadások és a kórházi gyakorlati óra maradandó élményei mellett, érdekes és hasznos információkkal bővíti majd hallgatóink tudását és látókörét, hozzájárul ahhoz, hogy kialakítsák az egészséges életmód szemléletét, s elősegíti saját és környezetük, valamint jövőbeli szakmai hivatásuk sikerét.

Hivatkozás: https://mersz.hu/sport-es-sziv//

BibTeXEndNoteMendeleyZotero
Kedvenceimhez adás

A kiadványokat, képeket, kivonataidat kedvencekhez adhatod, hogy a tanulmányaidhoz, kutatómunkádhoz szükséges anyagok mindig kéznél legyenek.

Ha nincs még felhasználói fiókod, regisztrálj most,
vagy lépj be a meglévővel!

Személyes mappák
Mappába rendezés

A kiadványokat, képeket mappákba rendezheted, hogy a tanulmányaidhoz, kutatómunkádhoz szükséges anyagok mindig kéznél legyenek.

A MeRSZ+ funkciókért válaszd az egyéni előfizetést!

Személyes mappák
Kivonatszerkesztés

Intézményi hozzáféréssel az eddig elkészült kivonataidat megtekintheted, de újakat már nem hozhatsz létre.

A MeRSZ+ funkciókért válaszd az egyéni előfizetést!

Kivonatkészítés
Folyamatos görgetés

Választhatsz, hogy fejezetről fejezetre lapozva vagy inkább folyamatosan olvasnád-e a könyveket. A görgetősávon mindig láthatod, hol tartasz, mintha csak egy nyomtatott könyvet tartanál a kezedben.

A MeRSZ+ funkciókért válaszd az egyéni előfizetést!

Folyamatos görgetés
Kivonat
fullscreenclose
printsave